שלפוחית

דיון מתוך פורום  רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים

20/08/2016 | 23:50 | מאת: דניאל

היי לפני כחודש יצאה לי שלפוחית לבנה בחניכיים ממת מתחת לאחת השיניים התחתונות. העניין לא כואב אך ממש מפריע מפאת הגודל לפני כשבוע בעת ציחצוח השיניים השלפוחית התפוצצת וירד המון גם. ושוב חזרה ממש באותו המקום כעבור כמה שעות. מה יכול להיות מקור הבעיה?

דניאל שלום על סמך התיאור שלך ניתן להבין כי מדובר במורסה, אשר מקורה יכול להיות בזיהום בשן או בחניכיים. מומלץ שלא תזניח ותפנה בהקדם לרופא שיניים אשר יזהה את מקור הזיהום וייתן מענה מתאים. יתכן ותצטרך חוות דעת של רופא מומחה לטיפולי שורש. בברכה ד"ר ערן גבאי מומחה לרפואת חניכיים.

מנהלי פורום רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים