צמיחתחניכיים עקב תרופת אקספורג'

דיון מתוך פורום  רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים

09/04/2016 | 16:24 | מאת: דנה

שלום, אני לוקחת תרופות אקספורג' וכתוצאה מהן כתופעות לוואי יש לי צמיחת חניכיים מה ניתן לעשות במקרים האלה? תודה מראש

דנה שלום הגדלת חניכיים הינה תופעת לוואי בעת נטילת תרופות כאשר במקביל קיימת דלקת חניכיים. השילוב של התרופה ודלקת החניכיים הוא שגורם למעשה לתופעה. קיימים מקרים בהם מחליפים את התרופה אך לעתים קיים קושי באיזון לחץ הדם. עלייך לפנות לטיפול אצל רופא חניכיים ולשפר את בקרת הרובד שלך בכדי לטפל במצב ולמנוע החמרה. בברכה ד"ר ערן גבאי מומחה לרפואת חניכיים

מנהלי פורום רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים