תדירות שיננית לאחר הקצאה וניתוח

דיון מתוך פורום  רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים

23/12/2015 | 19:35 | מאת: מייק

שלום השיניים שלי במצב מצויין ולמעט 4 סתימות ( בן 40 ) שנים לא נזקקתי לשום טיפול. לצערי החניכיים הוזנחו וביצעתי "מרתון" שיקום שכלל עקירת שיניי בינה, הקצאת שורשים ולחאר זמן מה גםניתוח רבע פה עם השתלת עצם קלה באזור אחד מסוים בו הייתה בריחת עצם. אני מתחזק עם מברשת חשמלית, סילונית (כרגע לא באזור הניתוח לזמן מה ), קיסם מתאים וכרגע כ חצי שנה אחרי לאחר ביקורת נאמר לי שכל הכיסים ( והיו לא מעט ) נסגרו ואזור הניתוח נראה נפלא... 2 כיסים אמנם עדיין קיימים אך קטנים ומתוחזקים ולא חורגים מהרצוי... שאלתי היא : מה היא תדירות הסרת האבנית אצל שיננית שבאמת נצרכת בהתייחס ל מה שתיארתי ושמירה יסודית של צחצוח וכל המתלווה שתיארתי ? תודה על תשומת הלב

29/12/2015 | 16:08 | מאת: ג

נורא תמוה שלא עונים על השאלה הזו....

תודה על פניתך. על פי הסטוריה הרפואיתוהטיפולית שלך ולאור המצב כיום ההמלצה היא על ביקורי תחזוקה אצל שיננית בתדירות של כל 3-4 חודשים. בברכה, ד"ר יניב מאייר מומחה לרפואת חניכיים

מנהלי פורום רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים