נסיגת חניכיים ושיננית

דיון מתוך פורום  רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים

20/12/2015 | 12:21 | מאת: גבי

שלום רב, אני בן 60, סובל מנסיגת חניכיים, הופניתי לבדיקה אצל מומחה לנושא במרפאה פרטית אשר ערך הקצאת שורשים. ההמלצות כללו החלפת מברשת שיניים למברשת רכה הנמכרת במרפאה עצמה וביקור אצל השיננית העובדת באותה מרפאה בתדירות של אחת לחודשיים(!) הואיל ואינני מכיר אף אדם שהולך לשיננית בתדירות כה גבוהה ומאחר שיש במרפאה ניסיון "לדחוף" כל מיני טיפולים - רציתי לשאול האם תדירות זו נשמעת סבירה על פניה (כמובן במגבלות המתחייבות מכך שלא נבדקתי אצלכם)? האם אכן אנשים עם נסיגת חניכיים זקוקים לתדירות כזו של ביקורים אצל שיננית? תודה, גבי

תודה על פניתך. תדירות הפגישות נובעת מחומרת המחלה ומשיתוף פעולה של המטופל (כיצד הוא שומר על הגיינת חלל הפה) אכן חודשיים נשמע קצת יותר מדי. במרפאתנו במרבית המקרים המורכבים אנו ממליצים אחת ל-3 חודשים. בברכה, ד"ר יניב מאייר

מנהלי פורום רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים