רשלנות בטיפול בשנים

דיון מתוך פורום  רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים

28/06/2012 | 18:43 | מאת: יובל

שלום ד"ר . ..בעבר ביצעתי טיפולים רבים וגם 14 כתרים.אבל לצערי הרופא טיפל ברשלנות רבה 1.מעוניין להגיע להצעת מחיר 2. האים אתה יכול לתת חוות דעת על הרשלנות(במידה ויש)כמובן בתשלום. ומה המחיר?

יובל שלום אתה מוזמן לבדיקה במרפאה לקבלת חוות דעת לגבי מצבך הדנטלי עליך לתאם הפגישה עם המזכירה בטל: 04-8733337 היא תספק לך את כל המידע הדרוש לצורך הבדיקה אני מקווה מאוד כי תוצאות הבדיקה שלך יציגו תמונה חיובית יותר מזו שאתה מתאר בברכה דר ערן גבאי

מנהלי פורום רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים