חניכיים

דיון מתוך פורום  רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים

02/09/2015 | 20:10 | מאת: שלי

היי, לאחרונה שיניי החלו מתנדנדות מעט. כשדברתי עם הרופא שלי הוא אמר שיש לי איבוד עצם ועליי לשמור על היגיינה טובה יותר ואם אני מעוניינת אני יכולה לפנות למומחה. קבלתי חוות דעת מרופא נוסף שאמר אותו הדבר פניתי למומחה. והא אמר שיש איבוד עצם ודלקת בחניכיים. עליי לשמור על היגיינה ושאין לי מה לדאוג. אין דבר נוסף שאני יכולה לעשות? תודה שלי

שלי שלום עלייך להתייעץ עם רופא החניכיים לגבי חומרת המחלה ולקבל הדרכה מדויקת כיצד לשמור על בריאות פיך. ללא טיפול מתאים ושינוי הרגלים מחלת החניכיים עלולה להחמיר. בברכה ד"ר ערן גבאי מומחה לרפואת חניכיים

מנהלי פורום רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים