הרפס בפה

דיון מתוך פורום  רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים

27/08/2015 | 23:46 | מאת: הדסה גלעד

שלום, שמי הדסה, לפני כשבוע חליתי בהרפס שפרץ ככאב חניכיים וגרון עם חום גבוה ומאוחר יותר הופיעו גם פצעים בפה והלשון. שלפוחיות ונפיחות בחניכיים. עכשיו המחלה והכאבים יורדים לאט לאט אך התחושה שהחניכיים באיזורים מסויימים עוד מודלקים (סביב שן בינה שבקעה באופן חלקי) ובציחצוח יש דימום ממש. (לא היה קודם) רציתי לשאול אם כל הסימפטומים אמורים לעבור לבד וכיצד/האם לצחצח שיניים?

28/08/2015 | 12:29 | מאת: שי

שלום ממליץ לך על לקיחה של תוסף B12 למציצה מתחת ללשון וגם ליזין במינון של 2 גרם ליום. עכשיו בזמן התקף או 500 מ"ג לתחזוקה בשוטף. וכמובן שטיפות וחיטוי. רק בריאות

מנהלי פורום רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים