אז לא הבנתי דוקטור

דיון מתוך פורום  רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים

23/06/2012 | 01:31 | מאת: JONI

אז מצד אחד בכתבה כתוב שצחצוח של הרבה פעמים יכול לפגוע בשניים, ומצד שני אתה אמרת לי שניתן להסתפק ב3 פעמים ביום כי ברוב הימיים אנחנו עעסוקיים ואין נגישות, אז כשיש נגישות צריך לצחצח 4-5 פעמים אפילו? ובבוקר אני לא אוכל ארוחת בוקר ממש כשאני קם, אז זה לא יפגע בשיניים אם כשאנ ייקום אני יצחצח ישר ואחריי שעה או שעתיים כשאני יאכל ארוחת בוקר שוב יצחצח?

תוכל להסתפק בצחצוח בתדירות של 3 פעמים ביום ושימוש בחוט דנטלי או קיסם על מנת לנקות בין השיניים. חשוב שהחצוצרן יתבצע לאחר הארוחה.

מנהלי פורום רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים