האם צריך לחכות זמן מסוים בין צילומי CT ?

דיון מתוך פורום  רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים

22/06/2012 | 20:13 | מאת: אורח-3

סבתי עברה צילום CT של השיניים וכעת תצטרך לעבור עוד אחד. היא שואלת האם צריך לחכות שיעברו מספר ימים/שבועות או שאין בעיה ? תודה

שלום לנכד המסור לא ברור לי מדבריך הצורך בביצוע CT נוסף. במידה ומדובר בצילום של אותה הלסת ויש צורך בפענוח אזורים נוספים ניתן לבצע זאת בצילום שבוצע. במידה ויס צורך בצילום של הלסת השניה, אין מניעה מביצוע צילומי CT בסמיכות זה לזה ואפילו באותו יום. מכשירי ה CT הדנטליים החדשים הינם בעלי רמות קרינה נמוכות למדי ונחשבים לבטוחים יותר מבעבר. אאחל לסבתך בריאות טובה ואריכות ימים בברכה דר ערן גבאי

מנהלי פורום רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים