תוספת לשאלות

דיון מתוך פורום  רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים

08/08/2015 | 17:48 | מאת: שירה

מצטערת אבל יש לי שאלה אחרונה אבל לא יכול להיות אי נוחות וטיפול יהיה קשה אם יהיה גם עם תפרים עדיין אולי? וגם הפה רגיש אחרי 9-10 ימים מהטיפולים/ניתוח הארכת כותרת ויש לי עוד טיפולים שניים במקום זה כי לא בטוחים עדיין 2 באותו שבוע אבל זה כבר יוצא שבועיים וחצי שלושה מהניתוח מה דעתך מה עדיף יותר?

שירה שלום אני חושב שמן הראוי שתדברי עם הרופא המטפל שלך. תסבירי לו את חששותייך ותקבעו את סדר הטיפולים המתאים לך. בברכה ד"ר ערן גבאי מומחה לרפואת חניכיים

מנהלי פורום רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים