פצעון בחיך

דיון מתוך פורום  רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים

26/07/2015 | 01:04 | מאת: שני

גדל לי פצעון בחיך למעלה, נראה כמו פצעון בגרות. הפצעון לא נמצא תמיד אלא בא ליום-יומיים, עובר לשלושה ימים וחוזר חלילה, כבר תקופה מאוד ארוכה של יותר מחודש. כשהוא צומח זה כואב וצורב. כשהוא נמצא זה מציק מאוד אך לא כואב ואז הוא קטן עד שנעלם. מה זה יכול להיות? אני לא יודעת אבל אולי זה קשור.. יש שני טיפולי שורש שאני צריכה לעשות ועדיין לא עשיתי וגם היה לי אבסס מעל השיניים האלו שטופל באנטיביוטיקה. האם זה קשור? האם יש סיבה לדאגה ומה עליי לעשות?

שני שלום פני בהקדם לרופא מומחה לטיפולי שורש להשלמת הטיפול שדחית. סביר להניח שזהו מקור הזיהום. בברכה ד"ר ערן גבאי מומחה לרפואת חניכיים

מנהלי פורום רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים