תוספת לכאב

דיון מתוך פורום  רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים

28/06/2015 | 20:37 | מאת: שרית

אציין שהכאב מציק ובעת נקיון בין השן הנל לשן עם שתל שהיא קודמת היה מאוד קשה לנקות ושהצלחתי ירד דם ולא היה כאב לפני אלא בבת אחת היום האם יש לזה משמעות ומה אומר הדם האם הגיוני שקרה משהוא לסתימה למרות שלפני חודשיים נעשו צילומים ולא ראו בשן הזו כלום. האם יכול להתפתח במהירות בלי שרואים? וגם התחילו לי גם פצעונים לבנים בחניכיים יותר בקטע החיצוני של החניכיים עדיין לא הפנימי ובמיקום באיזור בדיוק איפה שהסתימה והשתל שיורד דם וכאב מה זה אומר וגם זה כואב והאם אפשר למרוח משהו להקלה על המקום בלי שיעשה עוד יותר נזק. ויורד הרבה דם בכל ניקוי בין זה אומר על החומרה וזה שיש פצעים זה החמרה של המצב , והגיוני יותר שמה שפגום זו הסתימה הישנה כבר הרבה שנים , או שיכול להיות גם הכתר של השתל שרק שנה בפה?

שרית שלום לא ניתן לאבחן ללא בדיקה קלינית. מומלץ שתפני לבדיקה אצל רופא השיניים או לרופא מומחה לרפואת חניכיים לבדיקה ואבחון סיבת הכאב וקבלת טיפול מתאים. שבוע טוב ד"ר ערן גבאי

מנהלי פורום רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים