כתר זמני ודחיסת מזון

דיון מתוך פורום  רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים

12/06/2015 | 20:57 | מאת: יעל

יש לי כתר זמני לפני כמה חודשים ופתאום התחילו לי רגישות ליד הכתר הזמני וכאבים אחרי אכילה או אחרי ניקוי וצחצוח באיזור הכתר הזמני ? מה זה אומר ובצילום ובבדיקה לא ראו עששת חדשה ? מה זה יכול להיות שיש שם וגורם לכאבים ? ולפעמים למרות ממש קצת יש גם טיפה דם בניקוי ? האם זה קשור לכתר הזמני בעייה או אולי דחיסת מזון שגורמת לדלקת לפי דעתך והאם יתרפא עם קבלת הכתר הקבוע , והאם בעקבות התופעה הזאת יכול להיות בעיה אחרי שיתחילו במדידות שבמעבדה יראו כי הצליחו לעשות בינתיים את המדידות הראשוניות.

שלום רב יתכן כי אכן מדובר בדחיסת מזון אך יש צורך בבדיקה קלינית כדי לאבחן את המצב. מומלץ שתפני לקבלת חוות דעת מרופא מומחה לרפואת חניכיים. בברכה דר ערן גבאי מומחה לרפואת חניכיים

מנהלי פורום רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים