דם בניקוי

דיון מתוך פורום  רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים

09/06/2015 | 10:29 | מאת: טלי

יש לי דם שאני מנקה בין השיניים בין כתר זמני לסתימה ? מה זה ומה הפתרון והאם ניקוי אצל שיננית יעזור וגם שיגמרו את הכתר הקבוע זה אולי ייעלם , והאם אחרי מדידות שעשו לי זה יכול להיות יותר רגיש , או שזה גם מזה וגם זה קורה מדחיסת מזון?

כפי שכבר עניתי בפורום השני. הדימום נובע כנראה מדלקת חניכיים שנגרמה מדחיסת מזון.

11/06/2015 | 20:40 | מאת: טלי

והיום זה קרה גם בצד שני בין הכתר הזמני לבין שן רגילה בניקוי בין השיניים גם שם ירד דם , האם זה מעיד ככה שזה דחיסת מזון בין כל הצדדים שצמודים לכתר הזמני וזה ייעלם עם התקנת הכתר הקבוע והאם יש משהו שאפשר להקל בינתיים?

מנהלי פורום רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים