חספוס מתחת ללשון

דיון מתוך פורום  רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים

06/06/2015 | 13:47 | מאת: אירית

שלום, אני בת 27 ולאחרונה כשאני מעבירה את הלשון ברצפת הפה ומתחת ללשון אני מרגישה חספוס כמו נקודות קטנות כאלה. בפעם הראשונה צחצחתי עם מברשת את המקום וזה עבר, אבל כעת גם כאשר אני מצחצחת זה לא עובר. האם התופעה מוכרת? האם זה מעיד על משהו ומצריך ביקור רופא? מה זה אומר? תודה, אירית

אירית שלום קשה להתרשם מהתיאור שלך מה מהות הבעיה. עלייך לפנות לבדיקה קלינית אצל רופא שיניים. בברכה ד"ר ערן גבאי מומחה לרפואת חניכיים

מנהלי פורום רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים