כתריים קדמיים

דיון מתוך פורום  רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים

31/05/2015 | 11:22 | מאת: עדי

אני צריכה לעשות 6 כתרים קדמיים עליוניים בפה מה מומלץ לעשות 6 מחוברים או 2 - 2 -2 אני מפחדת שזה יראה מלכותי מדי ולא יראה טוב בנוסף הרופא המליצה על כתרי חרסינה ם מתכת ולא על זירקוניה כי לדעתה כתר חרסינה עמיד יותר אני מעשנת ואני מפחדת שעוד שנתיים יראו לי את המתכת היא טוענת שאין הבדל בין הכתרים רק זירקוניה יותר יקר אני עובדת עצות - יש אחריות על הכתרים לשנה מה עליי לעשות יש לציין שכיום יש לי 3 כתרים מפוזרים מקדימה ו3 שיניים שלי ואין אסתטיקה בפה יש צבעוניות לכן אני רוצה לבצע את הטיפול מה מומלץ הכל מחובר ואיזה כתר ולמה

תודה על פניתך. הפורום עוסק ברפואת חניכיים ועל כן ממליץ שתפני את השאלה הזאת לפורום המתאים

מנהלי פורום רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים