בליטה על החניכיים אחרי סתימה עמוקה גדולה

דיון מתוך פורום  רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים

26/05/2015 | 22:27 | מאת: דן

שלום, חידשתי סתימה בשן 46 לפני שבועיים ימים, סתימה אמלגם גדולה ועמוקה. אחרי טיפול הייתה נפיחות קלה בחניכיים 45-46 שירדה אחרי יומיים-שלושה, אבל נשארה בליטה אדומה מתחת לשן 46, ויש תחושה שהיא גדלה קצת בזמן ואחרי האוכל וקטנה בלילה. אין כאבים או רגישות לקור או חום, כאב קל כאשר לוחץ על האזור הבליטה, לפעמים היא מתפוצצת בזמן הלחיצה ויוצא ממנה נוזל וקצת דם. הייתי אצל רופא שיניים, הוא ניקה את האזור וליטש את הסתימה, אמר שזה טראומה אחרי הטיפול ושבליטה תרד תוך מספר ימים, בינתיים לשטוף פה במים עם מלח. מספר ימים כבר עברו ואין שינוי. מה הטיפול האפשרי? בברכה, דן.

דן שלום לא ניתן לאבחן את מצבך על סמך תיאורך. יתכן ומדובר באבסס פריודונטלי(מורסה), עליך לפנות לבדיקה ואבחון אצל רופא חניכיים. בברכה ד"ר ערן גבאי מומחה לרפואת חניכיים

מנהלי פורום רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים