לאחר ניתוח נסיגת חניכיים

דיון מתוך פורום  רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים

23/05/2015 | 02:44 | מאת: ערן א.

בוקר טוב לצוות המומחים, שמי ערן. לפני מספר חודשים עברתי ניתוח נסיגת חניכיים בשן אחת (שהייתה במצב חשוף של כ0.3-0.5 ס"מ). לאחר הניתוח ראיתי שהרופא לא השלים את כל הנסיגה, רק כיסה מתחתייה על מנת למנוע המשך והתדרדרות הנסיגה. ברצוני לשאול, האם כך הדבר אמור להיות? מתמונות שראיתי ברשת, כמעט בכולן הבחנתי שהחיך כוסה עד הסוף ואילו אצלי עדיין נשארה נסיגה, בטענה שאי אפשר לכסות ורק השתילו לי מתחתייה חתיכת עור על מנת למנוע. אשמח לדעת את דעתכם, היא חשובה. בתודה רבה, ערן א.

ערן שלום איני מכיר את המקרה שלך, אך יש מקרים שלא ניתן לקבל כיסוי מלא של נסיגת החניכיים. הדבר תלוי בקריטריונים קליניים אותם אמור לבחון הרופא וביכולתו גם להסביר את שיקוליו בפניך חג שמח ד"ר ערן גבאי מומחה לרפואת חניכיים

06/06/2015 | 12:14 | מאת: ערן א.

מה בדר"כ הסיבות יכולות להיות? חשוב לי לדעת... תודה

מנהלי פורום רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים