כתר והארכת כותרת

דיון מתוך פורום  רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים

21/05/2015 | 21:39 | מאת: נטע

אני עם כתר זמני ואמרו שאולי אצטרך הארכת כותרת אבל כנראה שלא , אבל לא בטוחים ידעו רק אחרי תחילת המדידות וחזרת הכתר מהמעבדה , רציתי לשאול איך ייתכן והאם הגיוני שלא בטוחים לגמרי ורואים רק אחרי התחלת המדידות לכתר קבוע זה הגיוני ואיך לא יודעים כבר בכתר הזמני , וזה שהיו צריכים להוריד בכתר הזמני הרבה גובה עד שישב נוח זה לא אומר משהו על הסבירות?

נטע שלום החלטה לגבי הצורך להארכת כותרת מתקבל בדרך כלל על סמך צילום רנטגן, בדרך כלל בשלב הכתר הזמני. חג שמח ד"ר ערן גבאי מומחה לרפואת חניכיים

מנהלי פורום רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים