כאב בשיניים קדמיות בעקבות שחיקה

דיון מתוך פורום  רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים

03/05/2015 | 18:08 | מאת: ענבל

שלום רב, בתי בת 6, סובלת לאחרונה מכאב עקבי בשיניים הקדמיות (שיני חלב). רופאת השיניים זיהתה שחיקה של השיניים והמליצה על משחת שיניים אלמקס לילדים. למרות השימוש במשחה החדשה, הכאבים נמשכים בכל יום (בעיקר בלילה, אבל לא רק), לעיתים עד כדי בכי. בלית ברירה אני נעזרת לעיתים במשככי כאבים, אך ברור לי שלא ניתן להמשיך בכך לאורך זמן. המצב נמשך כבר כחודשיים. מה ניתן לעשות פרט למשחה...? תודה מראש! ענבל

ענבל שלום מומלץ שתפני לבדיקה אצל רופא שיניים מומחה לילדים. בכל מקרה, יתכן כי מקור הכאבים בבקיעת השיניים הקדמיות הקבועות שמתרחש בסביבות גיל 6. בברכה ד"ר ערן גבאי מומחה לרפואת חניכיים

מנהלי פורום רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים