זיהום

דיון מתוך פורום  רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים

02/05/2015 | 17:01 | מאת: עדי

בתחלית הריון.מזה שבוע זיהום בחניכיים. חלקו התרכז בחניכיים הםמיציות צמוד לחיך. יש שם גוש מוגלה צהוב שמתפשט. נעשה ניקוז עי רוםא שיניים ונקלח מוקסיפן אך ללא הועיל. כמו כן יש גם בעצם הלחי הקרובה. האם יכול להיות כי הזדהמה העצם? מה ניתן עוד לעשות?

עדי שלום פני בדחיפות לבדיקה אצל רופא חניכיים. במידה ומדובר באבצס יש לטפל בבעיה ללא דיחוי. מה עוד שמצב החניכיים נוטה להחמיר במהלך ההריון איחולי בריאות ד"ר ערן גבאי מומחה לרפואת חניכיים

מנהלי פורום רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים