דלקת?

דיון מתוך פורום  רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים

02/05/2015 | 16:38 | מאת: נטלי

התחילו לי כאבים והם חמורים מאוד בניקוי וצחצוח , עם טיפה דם בצחצוח למרות שלפעמים מעט ולפעמים בכלל לא שהולך ופוחת ורק באזור מסוים מאוד , והיום אף העירו אותי הכאבים משינה מוקדם בבוקר ללא תחושת דופק. אבל זה קורה כפי שאת רואה גם ללא גירוי מה הבעיה לדעתך ולא בטוחה איזה שן אלא אזור פחות או יותר והאם ניתן לעשות משהוא בינתיים להקלה?

שלום רב מומלץ שתפני לבדיקת רופא שיניים מלווה בצילומי רנטגן. יתכן ומדובר בעששת או לחילופין בנסיגת חניכיים וחשיפת שורשים בברכה ד"ר ערן גבאי מומחה לרפואת חניכיים

מנהלי פורום רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים