שפה רדומה

דיון מתוך פורום  רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים

30/04/2015 | 19:43 | מאת: ניצן

שלום, לפני כחודש עברתי עקירות ושתלים לסת תחתונה. מאז הסנטר והשפה בצד שמאל רדומים לחלוטין. קבלתי סטרואידים למשך שבוע. אני ממש במצוקה ואודה לעזרתך. למי כדאי לפנות, בהנחה שהמקום שטיפל בי אינו מסייע? האם כדאי להתייעץ עם נוירולוג? האם יש טיפול משקם שירפא את הבעיה? אציין כי שן 35 הוצא השתל לאחר כשבוע. תודה רבה

ניצן שלום. ניתן לשלב טיפול עם קומפלקס ויטמין B, בניסיון לשקם את העצב הפגוע. כמו כן מומלץ לפנות לבדיקת נוירולוג ולבדיקה במחלקת כירורגיה פה ולסת שבביה"ח שבאיזור מגוריך. רפואה שלמה ד"ר ערן גבאי מומחה לרפואת חניכיים

מנהלי פורום רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים