שן קידמית

דיון מתוך פורום  רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים

28/04/2015 | 20:30 | מאת: חן

ום רב, עברתי סתימה עמוקה בשן קידמית ולאחר מכן היתה לי רגישות לקור במשך כמה שבועות, כרגע עבר לי אך שמתי לב שצבע השן קצת השתנה. אין לי כאבים אלא רק אם נוקשים בשן. ולפעמים בלילה אני מרגישה כמו "דופק" בשן ממש בקטנה ולא כואב. וזה מתחיל לעבור... האם אני צריכה לבצע טיפול שורש לדעתך? שאלה נוספת: אני מעוניינת לעשות גשר פנימי בשיניים העליונות, האם כדאי לי לעשות את הגשר אחרי הטיפול שורש בשן (במידה ואצטרך), או שזה לא משנה ואפשר לטפל בשן גם עם הגשר יהיה בשיניים.?

תודה על פניתך. הפורום עוסק ברפואת חניכיים ועל כן מוטב שתפני את השאלה הזו לפורום העוסק ברפואת שיניים כללית

מנהלי פורום רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים