ניקוי עמוק אצל מומחה חניכיים

דיון מתוך פורום  רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים

19/04/2015 | 09:41 | מאת: לימור

שלום רב, יש לי דלקת בחניכיים שגורמת לי לנסיגה, הייתי בשבוע שעבר אצל מומחה לחניכיים והוא אמר לי שאצטרך לעשות ניקוי עמוק בכל הפה והצעת המחיר שלו הייתה 2500 ש"ח, התייעצתי עם אנשים וזה נראה לי לא סביר. האם המחיר לא מוגזם מידי? תודה

לימור שלום מחירי הפרוצדורות השונות ברפואת שיניים אינם אחידים בין רופאים שונים. כמו כן קיימים פערים בין מומחים בתחומים ספציפיים לרופאים כלליים וגם בין המומחים עצמם. אני ממליץ לך לטפל בבעיית החניכיים אצל רופא מומחה לרפואת חניכיים בכדי לקבל את התוצאה הטובה ביותר. כמו כן עלייך להחליט מה היא רמת המחירים הסבירה בעינייך. בברכה דר ערן גבאי מומחה לרפואת חניכיים

מנהלי פורום רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים