כאבים בלתי מוסברים בחניכיים

דיון מתוך פורום  רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים

30/03/2015 | 01:51 | מאת: מאיר

שלום רב, בשלשת הימים האחרונים אני סובל מכאבים עצומים באזור השן האחורית ביותר מצד שמאל. הלכתי לרופא שיניים, ואכן התגלה חור די גדול, והוא סתם את החור בסתימה לבנה עמוקה. משעה לאחר הטיפול ועד עכשיו (יומיים) כל החניכיים שלי כואבים פי שניים משהיה קודם הטיפול, דבר שמונע ממני שינה וחיים, ומתיש אותי מאוד. הכאב מקרין גם לרקה השמאלית ולאזור החניכיים. כאשר חזרתי לרופא הוא לא ידע להסביר לי מה מקור הכאב, ומדובר ברופא עם וותק של 30 שנה בתחום. האם תוכלו לתת לי הסברים אפשריים לכאב כפי שתיארתי? (17).

מאיר שלום וחג שמח על סמך התיאור שלך קיימות מספר אופציות לאבחנות שונות. נראה כי הסבירה ביותר במקרה זה היא כאב ממקור של דלקת במוך השן, לצורך בירור הנושא אני ממליץ לך לפנות לרופא מומחה לטיפולי שורש. בברכה ד"ר ערן גבאי מומחה לרפואת חניכיים

מנהלי פורום רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים