פצע מוגלטי

דיון מתוך פורום  רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים

10/06/2012 | 17:40 | מאת: מירי

שלום יצא לי פצע מוגלטי בחניכיים כאשר אני נוגעת בו יוצאת הפרשה לבנה. לאחר מספר ימים שוב זה חוזר (חזר שלוש פעמים) מה עליי לעשות . הריני לציין שזה לא כואב. תודה

תודה רבה על פניתך. פצע שמפריש מוגלה מהחניכיים עלצפי רוב מעיד על איזושהי בעיה בשן הסמוכה לאיזור. הפצע איננו כואב היות והמוגלה ( תפליט החיידקים והדלקת) מתנקז דרך פתח בחניכייים ללא היווצרות של לחץ על הרקמות והעצבים הסמוכים. ממליץ לפנות לרופא השיניים בהקדם

12/07/2012 | 22:47 | מאת: מירי

שלום,בעקבות תשובתך הלכתי לרופא שיניים והרופא חשב שיש בעיה בכתר ושלח אותי לצילום פנורמי והצילום יצא תקין . רופא השיניים אמר לי שהפצע יעבור או שכנראה שוב תכאב לי השן ויהיה צורך לבצע עקירה של השן עם הכתר. נכון להיום עדיין אין לי כאבים אך המוגלה ליד השןעדיין חוזרת . מה עליי לעשות בכדי שזה יעבור. תודה

מנהלי פורום רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים