נסיגת חניכיים

דיון מתוך פורום  רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים

08/03/2015 | 10:21 | מאת: רונית

יש לי נסיגת חניכיים .השבוע הוציאו לי שתל שנידחה.הרופא מציע לי לעשות שתלים ליד,ולעשות מין גשר.המקום עדיין לא נירפא.ורופא אחר אמר לי שאין טעם לעשות שתלים כשיש נסיגת חניכיים.מה עליי לעשות?.בינתיים יש לי חור מהשתל שנידחה בפה.

רונית שלום לצורך טיפול במחלת החניכיים יש צורך לפנות לבדיקה ואבחון אצל רופא חניכיים. כמו כן יש לברר את הסיבה לכישלון השתל. בכל מקרה מומלץ לטפל במחלת החניכיים לפני ביצוע שתלים בעתיד. בברכה ד"ר ערן גבאי מומחה לרפואת חניכיים

מנהלי פורום רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים