אנטיביוטיקה ואלכוהול

דיון מתוך פורום  רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים

02/03/2015 | 11:40 | מאת: אושר

ד"ר שלום, התחלתי בנטילת אנטיביוטיקה אוגמנטין 875 מ"ג, עקב דלקת כרונית בחניכיים, אני נמצא כבר 5 ימים בטיפול ונשארו לי עוד יומיים לסיום הטיפול הכאב חלף לגמרי ונראה שגם הדלקת. השאלה שלי היא האם אוכל לוותר על שאר ימי הטיפול? ואם לא מתי אוכל לשתות אלכוהול בסוף הטיפול? אני די רוצה לשתות עקב חג הפורים הקרב תודה רבה :)

אושר שלום ניתן להפסיק את הטיפול האנטיביוטי לאחר 5 ימים. יחד עם זאת עליך לפנות לבדיקה וטיפול בבעיית החניכיים אצל רופא מומחה לרפואת חניכיים. ללא טיפול הדלקת החריפה תחזור. חג שמח ד"ר ערן גבאי

מנהלי פורום רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים