נסיגת חניכיים

דיון מתוך פורום  רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים

18/02/2015 | 12:35 | מאת: ליאת

שלום, אני בת 28 ויש לי נסיגת חניכיים בשתי צידי הפה בשיניים הטוחנות (רק מתחת לשיניים הללו יש נסיגה) בגדול זה לא הטריד אותי ולא הפריע לי. אני משתדלת מאוד לשמור על היגיינה תקינה של הפה כדי שזה לא יחמיר. לפני מספר חודשים הייתי אצל מומחה חניכיים שאמר שאני צריכה לעשות ניתוח של השתלת חניכיים בשניים האלו. בימים האחרונים ממש כואב לי, נפוח ומדמם תחת שתי השיניים האלו. האם כדאי ללכת לחוות דעת שנייה לפני שאני עושה ניתוח כזה?

ליאת שלום פני לחוות דעת אצל רופא שיניים מומחה לילדים איחולי בריאות ד"ר ערן גבאי מומחה לרפואת חניכיים

מנהלי פורום רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים