שאלה

דיון מתוך פורום  רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים

03/02/2015 | 17:51 | מאת: ענת

יש לי שאלה בקשר להארכת כותרת: יכול להיות מבנה של פה/שיניים שהסבירות לכך יותר גבוהה? פשוט בשנתיים שלוש האחרונות כמה שיניים שהיו לי סתימות/כתרים שנאלצו לעשות כתרים חדשים כל פעם זה נגמר בהארכת כותרת האם זה קשור למבנה הפה והאם שאני קצת שוחקת שיניים יש לזה גם קשר?

עינת שלום בהחלפת כתרים או שחזורים נרחבים בעקבות חדירת עששת לעתים קרובות קיים צורך בביצוע הארכת כותרת כדי לאפשר חביקת הכתר על חומר שן בריא. בברכה ד"ר ערן גבאי מומחה לרפואת חניכיים

מנהלי פורום רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים