הארכת כותרת

דיון מתוך פורום  רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים

08/01/2015 | 11:02 | מאת: שירה

אני הולכת לעשות טיפול שורש בסתימה אמרו שאולי אצטרך הארכת כותרת רציתי לשאול באיזה שלב יודעים בוודאות אחרי טיפול השורש , אחרי המבנה , אחרי הכתר הזמני או בזמן אחר כלומר באיזה שלב יודעים כבר בוודאות כי כרגע לפני הטיפול השורש עדיין לא בטוחים אמרו גם בגלל שיש סתימה ויוציאו אותה ?

שירה שלום ההחלטה לגבי הצורך בהארכת כותרת יכולה להתקבל בכל אחד משלבי הטיפול שציינת. באופן האידאלי מומלץ כי לבצע את הניתוח לאחר השחזת השן וכתר זמני. בברכה ד"ר ערן גבאי מומחה לרפואת חניכיים

מנהלי פורום רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים