כאבי שיניים במשך כשלושה שבועות.

דיון מתוך פורום  רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים

06/06/2012 | 07:37 | מאת: גל

שלום, בצעתי צילום פנורמי, עשיתי 4 סתימות והתחלתי טיפול שורש,(בשן בצד שמאל). הייתי צריכה לעקור גם שן בינה תחתונה ועדיין לא עקרתי משום שאחרי טיפול שורש הלחי התנפחה, נתנו לי מוקסיפן. יש לי כאב חזק מאד בשן השלישית (לא הצמודה לה) בצד ימין למטה (היכן שאני אמורה לעקור שן בינה), עשו לי שוב צילום על השן הכואבת ולא ראו שום בעיה בשן, אז למה כ"כ כואב לי, הכאב מגיע לי עד לרקות, לא יכולה לאכול, להרדם, הרופא המליצה לי על סילונית אני משתמשת בזה אך הכאב גדול יותר? איך נקראת תופעה זו? אם אני אעקור את שן הבינה, הכאב יגמר? תודה רבה.

07/06/2012 | 09:46 | מאת: ד"ר ערן גבאי

גל שלום לא ברור מדבריך מה מקור הכאב. האם מדובר בשן הבינה? או בשן שעברה טיפול שורש? או בשן שבוצעה בה סתימה ופיתחה פולפיטיס ועתה צריך לבצע בה טיפול שורש? וקיימות אף אופציות נוספות. על רופא השיניים שלך לבדוק אותך באופן יסודי ולתת לך את חוות דעתו. במידה ואינו מוצא את מקור הכאב עליו להפנות אותך לבדיקה אצל מומחה. מקווה שתמצאי פתרון לבעיה במהרה בברכה ד"ר ערן גבאי

מנהלי פורום רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים