נסיגת חניכיים?

דיון מתוך פורום  רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים

25/12/2014 | 19:38 | מאת: יהודית

הי אני בת 24, שיניי בריאות בדרך כלל. השבוע אכלתי ירק קשה (קולרבי), ובאחד הביסים חשתי את הירק נתקע לי על השן ומחליק על החניכיים. זה כאב מאוד אך לא ירד דם. בהמשך היום שמתי לב שהחניכיים במקום זה ירדו למטה וחשפו חלק מהשן. האם יש צורך ללכת לרופא שיניים כדי לתקן זאת? והאם זו נסיגת חניכיים? תודה

יהודית שלום מוטב לתת לחניכיים להחלים באופן טבעי. במידה ונסיגת החניכיים תיוותר לאחר חדשיים מומלץ שתפני ליעוץ אצל רופא חניכיים בנושא בברכה ד"ר ערן גבאי

מנהלי פורום רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים