דלקת חניכיים?

דיון מתוך פורום  רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים

10/11/2014 | 15:51 | מאת: אורטל

שלום, כבר תקופה ארוכה (מסתבר) שאני מסתובבת עם חניכיים, בעיקר העליוניות, כשהן נפוחות ובהירות (לא אדומות בכלל). אם לא היו מסבים את תשומת ליבי אפילו לא הייתי יודעת על זה, כיוון שאין לי דימום ואין לי שום כאב. הסימן היחיד המחשיד הוא בעצם המראה שלהן. האם לדעתכם המלומדת מדובר בדלקת חניכיים..? אם כן, האם ניתן לטפל בדלקת חניכיים בדרכים חיצוניות בלבד?

אורטל שלום דלקת חניכיים מתאפיינת בצבע חניכיים אדום ודימום במגע בנוסף לנפיחות. יתכןומראה החניכיים שלך הוא מצב טבעי. במידה ויש בעיה אסתטית המטרידה אותך ולצורך בירור מעמיק יותר של הנושא פני לבדיקה אצל רופא מומחה לרפואת חניכיים. בברכה ד"ר ערן גבאי מומחה לרפואת חניכיים

מנהלי פורום רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים