רגישות

דיון מתוך פורום  רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים

01/11/2014 | 17:18 | מאת: שירה

יש לי רגישות באיזור של סתימה כסופה לפני לפחות 10 שנים , הרגישות מתבטאות בדרך רק אחרי שטיפת השיניים. השאלה אם זה חור אולי שבר קל בסתימה שלא רואים אז איך מזהים ? ואם זה רגישות ומשתמשת עכשיו במשחה לשיניים רגישות איך מזהים שזה רגישות ולא חור , תוך כמה זמן אם זה רק רגישות ולא חור אמור לעבור הרגישות? ועוד 3 שבועות יש לי תור לרופאה למדידות לכתר , אפשר עד אז לחכות אם זה לא עובר ושתסתכל גם על זה או שזה יכול להחריף בהרבה?

שירה שלום פני לרופא השיניים שלך יחד עם צילומי נשך לבדיקה קלינית ורנטגנית בכדי לשלול קיום עששת. בברכה ד"ר ערן גבאי מומחה לרפואת חניכיים

מנהלי פורום רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים