צריבה בפה ורגישות בשיניים

דיון מתוך פורום  רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים

17/09/2014 | 10:33 | מאת: ריקי

עשו לי טיפול שיננית והתיזו לי בשיניים פרופיג'ט. החומר חמוץ נורא. הרגשתי שכל הפה שלי נשרף וגם השיניים. עברו חודשיים ואני עדיין סובלת. השיניים שלי רגישות אפילו למי ברז. כל מה שאני אוכלת שאולי מעט מאוד חמוץ מגביר את התופעה: צריבה בכל דפנות הפה והשיניים רגישות נורא. הפח מדיף ריח רע. אני נואשת ומבקשת עזרה.

ריקי שלום רב במקרים מסוימים עלולה להופיע רגישות מוגברת בשיניים בעקבות טיפול שיננית, במיוחד לאחר שימוש באמצעים אברזיביים חזקים כפרופיג'ט. לגבי הריח הדימום והרגישות, אלו סימנים של מחלת חניכיים. פני לרופא חניכיים לאבחון וטיפול מתאים. שנה טובה ד"ר ערן גבאי מומחה לרפואת חניכיים

מנהלי פורום רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים