טיפולים

דיון מתוך פורום  רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים

14/09/2014 | 20:21 | מאת: אדוה

יש לי בעייה יש לי שן שעברה הארכת כותרת אני קצת לפני שיקום , והייתי שלשום אצל השיננית : יכול להיות שזה צירוף מקרים או שזה קשור , ומהיום התחילו כאב/רגישות באותה השן האם זה יכול להיות או שזה יכול להיות קשור שהשיננית נגעה בה , אני פשוט לא רוצה איזה תרופה כי שבועיים שוב עושים לי ניתוח הארכת כותרת בשן אחרת בצד שני , ופוחדת שקרה משהו ויצטרכו בסופו לעקור גם את השן הנ"ל מה כדאי לעשות ? והאם יש מקרים כאלה שבאמת עושים את כל השלבים עד הכתר הזמני לפני המדידות לכתר הקבוע ופתאום משהו השתבש?

אדווה שלום רב. לאחר הארכת כותרת תתכן רגישות בשן אשר לא עברה טיפול שורש, זאת בעקבות חשיפת שורש השן. בסך הכל מדובר בפרוצדורה פשוטה באופן יחסי עם סיבוכים מועטים. במקרה של רגישות מוגברת מומלץ לבצע טיפול שורש. פני לרופא המטפל למעקב וביקורת. שנה טובה ד"ר ערן גבאי מומחה לרפואת חניכיים

18/09/2014 | 18:49 | מאת: אדוה

בהמשך לכתיבתי אתמול בקשר לכאבים אחרי שיננית ואחרי הארכת כותרת נתנו לי תרופות בינתיים אבל יש מצבים שיכול להיות שגם אחרי הניתוח יהיה כשלון ? כלומר הארכת כותרת אילו מקרים באמת יכולה להכשל? ועשיתי כבר גם חידוש טיפול שורש , גם מבנה , כתר זמני וגם הארכת כותרת ויש כאבים ובינתיים אני על תרופות מה הסיכוי שהארכת כותרת יכולה להכשל ?

מנהלי פורום רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים