שלום רב אני זקוק לעצה הייתי כבר אצל רופא משפחה,

דיון מתוך פורום  רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים

07/08/2014 | 00:54 | מאת: אדם אפון

ולאחר מכן אצל רופא שיניים ושניהם אמרו לי שאין לי כלום והכל בסדר אבל לי לא נראה שהכל בסדר הבעיה אצלי היא כך : לפני מספר ימים פתאום הופיעה אצלי גולה קטנה שאני מצליח להוזיז אותה עם האצבע בלחי בצד שמאל בין החנייכים ללחי למעלה, היא מעט כואבת כאשר אני מחייך או נוגע בה, מעבר לכך כאשר אני שותה או אוכל לא משנה איזה מזון קר או חם מתוק או חמוץ כל דבר שאני מכניס לפה אני מרגיש מין תחושה מוזרה כזו שאני לא יודע להסביר כאילו מועבר איזשהו חשמל בין הגולה לאוזן למטה באמת משהו מוזר וסליחה על ההסבר הלקוי אני בעצמי לא יודע איך להסביר זאת האם יש מושג כאן לאיזה שהוא רופא או כל אדם מה הבעיה הזו מה הגולה הזו אני לא יודע מה לעשות כיוון שכבר פניתי לשני רופאים ושניהם אמרו שהכל בסדר תודה רבה לכל מי שיתן לי עצה ואשמח בהקדם האפשרי.

אדם שלום לפי התיאור יתכן וקיים צורך בבדיקה של רופא מומחה לטיפולי שורש. בברכה ד"ר ערן גבאי מומחה לרפואת חניכיים

מנהלי פורום רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים