ריח רע מהפה

דיון מתוך פורום  רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים

22/06/2014 | 13:42 | מאת: טל

שלום. אני בת 38 מאז ומעולם סובלת מדלקות חניכיים, מפעם לפעם עושה סידרה של ניקוי עמוק שמחזיק כמה חודשים וחוזר למצב הקודם למרות הקפדה על ציחצוח. כבר שנה וקצת שלא עשיתי ניקוי. אני יודעת שיש לי ריח לא נעים מהפה.מה אפשר לעשות בנוסף לניקוי אבן? והאם אין פיתרון אחר לניקוי כי השיניים מלאות באבן כאילו מעולם לא ציחצחתי. תודה

טל שלום מקור הריח הרע בתוצרים של חיידקים בחלל הפה. מדובר בדכ בחיידקים אנאירוביים אשר גורמים גם למחלת חניכיים. בכדי לקבוע את הטיפול המתאים עליך להבדק עי רופא חניכיים אשר יקבע את אופן הטיפול המתאים למצבך. בברכה דר ערן גבאי מומחה לרפואת חניכיים

מנהלי פורום רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים