אנטביוטיקה ושתל

דיון מתוך פורום  רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים

08/06/2014 | 20:23 | מאת: שירה

אני אמורה לעבור שתל בעוד כמה ימים האם אני בדרך! כלל אחרי ולפעמים גם יום לפני נותנים אנטביוטיקה למניעת תהליך דלקתי. כי כל מי שהכרתי ועשו לו נתנו לו אנטביוטיקה האם זה נכון או יש מקרים שלא נותנים ואם יש גם הארכת כותרת בשן ליד האם הסיכויים במתן אנטביוטיקה גדלים יותר?

שירה שלום אין פרוטוקולים טיפוליים אחידים וכל רופא פועל לפי פרוטוקול הטיפול שמתאים לו. מן הראוי שתפני לרופא אשר אמור לבצע את הפרוצדורה לקבלת הנחיות מדויקות לפי הרגלי העבודה שלו. בהצלחה ד"ר ערן גבאי מומחה לרפואת חניכייים

מנהלי פורום רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים