בקשה

דיון מתוך פורום  רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים

31/05/2014 | 19:51 | מאת: חנה אלוני

הגשתי לחברת ביטוח הצעת רופא שיניים לטיפול שיניים. תשובתם היתה שיש להביא גם חו"ד מומחה חניכיים כדי להעריך שהתכנית שרופא השיניים הציע תחזיק שנים. אין לי מושג למי לפנות. אנא עזרתכם. תודה

שלום חנה ותודה על פניתך. חברת הביטוח מבקשת שתפני אל מומחה לרפואת חניכיים בכדי לקבל חוות דעת על מצב החניכיים טרם התחלת ביצוע תוכנית הטיפול שהציע רופא השיניים שלך. חוות הדעת אמורה לתת הערכה בנוגע למצב החניכיים ושרידות השיניים. תוכלי להסתייע באתר של האיגוד לרפואת חניכיים שכתובתו www.perio.org.il בכדי למצוא מומחה בתחום. בהצלחה ד"ר מאייר יניב מומחה לרפואת חניכיים

מנהלי פורום רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים