הפלרת מים-בעד ונגד

דיון מתוך פורום  רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים

21/05/2014 | 11:08 | מאת: סיגל

שלום רב אני אמא לשני ילדים קטנים. לאחרונה נחשפתי לכל נושא הפלרת מי השתייה והבנתי שהדעות חלוקות האם זה גורם נזק או תועלת. הייתי מעוניינת לשמוע דעת מומחים-מה עמדתכם לגבי הפלרת מי השתייה בישראל?

נושא הפלרת המים בישראל הינו נושא מורכב מאחר ולא בכל המקומות בארץ ריכוז הפלואור זהה, אין ברשותנו מידע בנוגע לריכוזים השונים בארץ. נוסף על כך, הפורום עוסק ברפואת חניכיים בלבד ועל כן אני ממליץ לך להפנות את השאלה לגורמים מוסמכים במשרד הבריאות

מנהלי פורום רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים