חווד משפטית לרשלנות

דיון מתוך פורום  רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים

10/05/2014 | 14:32 | מאת: מיואשת

שלום, עברתי יישור שיניים ולקראת סוף התהליך (הכנות לחתונה)הרגשתי עצם זר פה לתדהמתי רואה משהו לבן חשוף,פניתי לאורטודנטית היא שלחה לצילום ואומרת לי שצריך לעקור את השן(שן קדמית,לפני חתונה!!!)החלטתי ללכת להתייעצות אחרת ,המצב של החניכיים בשלב מחלת חניכיים ונסיגת חניכיים וכמובן שיש 12 שיניים לעקור.אני לא יודעת לאיזה אורטודנט מומחה לפנות על- מנת לקבל חווד משפטית.כל אוטודנט שפונה אליו לא עוסק בזה?!האם יש אורטודנטים אשר עוסקים אשמח לקבל שם! מיואשת

שלום רב הפורום אינו עוסק בתחום המשפטי אשר אינו מהווה את תחום ההתמחות שלנו. ועל כן לא נוכל להכווין אותך בנושא זה. בברכה ד"ר ערן גבאי

מנהלי פורום רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים