דלקת חניכיים בשלבים המוקדמים שלה

דיון מתוך פורום  רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים

30/04/2014 | 18:24 | מאת: sssss

שלום, יש לי דלקת חניכיים לפעמים כשאני מצחצח הם מדממות,אני כמעט בטוח שהדלקת בשלבים המוקדמים שלה, איך אני מטפל בהם ולמי אני פונה? לשיננית או לפריודונט?

שלום רב יש צורך לאבחן האם מדובר בדלקת חניכיים או במחלת חניכיים ובהתאם לכך להתאים את הטיפול. הכתובת המתאימה ביותר לצורך אבחון מצב החניכיים הינה רופא חניכיים. בברכה ד"ר ערן גבאי

03/05/2014 | 21:27 | מאת: sssss

בנוף לכך לא עשיתי ניקוי אבנית שנתיים ויש לי ריח רע מהפה,קבעתי טור ל29 למאי (עוד 26ימים) לשיננית. יכול שהאבנית היא זו שגורמת לריח ולדלקת?, וכשאני אסיר אותה הריח יפסק? תודה רבה

מנהלי פורום רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים