עצירת נסיגת חניכיים

דיון מתוך פורום  רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים

24/05/2012 | 16:37 | מאת: לילי

מתחילה לי נסיגה של החניכיים. האם יש משחת שיניים או שימוש באמצעי אחר שאני יכולה להשתמש בו כדי להפסיק את נסיגת החניכיים?

לילי שלום. נסיגת חניכיים נגרמת ע"י צחצוח אגרסיבי או בעקבות הרס העצם בשל מחלת חניכיים. במקרה של צחצוח אגרסיבי שימוש במברשת רכה והפסקת ההרגל יעזרו ורופא החניכיים יכול לבצע השתלת חניכיים באתרי נסיגת החניכיים. במקרה של מחלת חניכיים יש צורך בטיפול חניכיים להפסקת התהליך ההרסני. בכדי למצוא פיתרון המתאים למצבך עליך להיבדק ע"י רופא חניכיים אשר יקבע מה מקור הבעיה, היקפה וימליץ על הפתרון המתאים לך. חג שבועות שמח ד"ר ערן גבאי

מנהלי פורום רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים