שיקום לאחר שתלים והארכת כותרת

דיון מתוך פורום  רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים

15/04/2014 | 16:46 | מאת: מירב

בקרוב אמורה לעבור ניתוח הארכת כותרת ושתל רציתי לשאול האם בדרך כלל תקופה אחרי ו/או קצת לפני הניתוח אמורים להשתמש במשחת שיניים אחרת מהרגילה למשל לשיניים רגישות או שהרגילה בסדר גמור ? ועוד שאלה האם בדרך כלל שעושים שתל אחד מומלץ בשיקום להשתמש בכתר מוברג ומודבק ומה ההבדל ביניהם ומה עדיף לשתל אחד בשן טוחנת

מירב שלום תתכן רגישות לקור לאחר ניתוח הארכת כותרת אך התכשירים להורדת הרגישות יהיו אפקטיביים רק לאחר הניתוח.

12/05/2014 | 13:39 | מאת: סולימן

בקרוב מאוד. ממש

מנהלי פורום רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים