הארכת כותרת בשן

דיון מתוך פורום  רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים

08/04/2014 | 12:16 | מאת: נאוה

שלום שולחים אותי להארכת כותרת בעקבות שבר מתחת לקו החניכיים. האם בעקבות זה יכול להיות שאת הכתר הזמני ששמו אני מרגישה לא בנוח איתו ורק אחרי הניתוח ארגיש טוב יותר? ואחרי הניתוח מתישהו בזמן ההחלמה צריך לעשות משהו עם הכתר הזמני או שמוציאים אותו לגמרי ? ותוך כמה זמן בדרך כלל מוציאים תפרים וכמה זמן יכולים להיות כאבים אחרי הניתוח ?

נאווה שלום יתכן ואת סובלת מאי נוחות מהכתר הזמני החודר עמוק מתחת לחניכיים. לאחר הארכת הכותרת המצב יתוקן והרופא יוכל לתקן את הכתר הזמני ולהתאים אותו. כעקרון ניתוח הארכת כותרת הוא קל ופשוט למדי וההחלמה היא מהירה. כמובן שנושא הרגישות לכאב הוא אינגיבידואלי ומשתנה מאדם לאדם. כמו כן מיומנות הרופא המבצע ואופן הביצוע ומורכבות המקרה יכולים להשפיע על אופן ההחלמה. עליך לפנות לרופא המבצע ולקבל ממנו פרטים נוספים מדוייקים בהתאם למקרה הספציפי שלך. בברכה ד"ר ערן גבאי

מנהלי פורום רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים