שאלה...

דיון מתוך פורום  רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים

08/02/2014 | 13:43 | מאת: אלמונית

מזה חצי שנה שאני מרגישה בחניכיים מתחת לשן הקידמית, בחלק התחתון של הפה מעין בליטה קטנה. רופא שיניים שהתייעצתי איתו אמר לי שיכול להיות שיישור שיניים יעזור כי אין מספיק מקום לכל השיניים ויכול להיות שבגלל זה השן בולטת פנימה. אשמח לחוות דעתכם בעניין, תודה.

08/02/2014 | 14:19 | מאת: אלמונית

או האם יכול להיות שמדובר בהתחלה של נסיגת חניכיים? (שוב, זה רק בשן אחת)

שלום רב מהתיאור שלך לא ניתן לקבוע בוודאות במה מדובר. ייתכן ומדובר באבן שן אשר יכולה לעתים להצטבר בכמויות גדולות על גבי המשנן הקדמי התחתון. פני לחוות דעת אצל רופא חניכיים בכדי לברר את הסוגיה. בברכה ד"ר ערן גבאי

מנהלי פורום רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים