בליטה בצבע לבן בחניכיים

דיון מתוך פורום  רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים

27/01/2014 | 16:35 | מאת: אירית

מזה מספר ימים אני מרגישה תחושה רגילה התוקפת אותי מידי פעם של דלקת בחניכיים באזור בו יש כתר.. היום הבחנתי לראשונה במעין גוש לבן ובולט , כדורון קטנטן והמקום נפוח . נראה כמו אפצס אבל אינני בטוחה . מה זה יכול להיות ? תודה.

27/01/2014 | 17:09 | מאת: אירית

אירית שלום עליך לפנות לבדיקה אצל רופא השיניים שלך אשר יאבחן האם מדובר באבסס ובמידת וכן, יש לאתר את מקור הזיהום, טיפול שורש, מחלת חניכיים או סדק בשן, ולטפל בהתאם. רפואה שלמה ד"ר ערן גבאי

מנהלי פורום רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים